ProfilSBark_profil.html
RådgivningSBark_Radgivning.html
KontaktSBark_kontakt-.html
ProjekterSBark_projekter_oversigt.html
SBark HuseSBark_huse_oversigt.html
SBarkSBark_Arkitekter_start.html
ArkitekterSBark_Arkitekter_start.html
 

Illustration af stueplan og husets rummelige opbygning.


Fritidshus på 100 m2 for privat bygherre.


Bygherren ønskede et fritidshus hvor naturen og den korte og lange udsigt var synlig uanset årstiden og hvor i huset man er.


Derfor blev husets grundide’ som en stor terrasse hvorpå boligarealet defineres af en søjlegang og et svævende fladt pagode tag. Pagode taget med et stort udhæng 360 grader om huset, som leder regnvandet væk fra boligarealet men lader vandet sive uhindret ned fra tagets kant. Herved bliver regnvejr iscenesat som en særlig oplevelse som et vandgardin som vil filtrere sollyset og udsyn /indblik.


Naturelementerne gennem hele året, bliver synlige og forstærket af store glas foldedøre fra gulv til loft. Glaspartier der kan åbnes totalt og således efterlade en oplevelse af, at huset er en pavillon uden vægge i sommerhalvåret.


Boligarealet er et stort disponibelt rum på 100 m2, som kan underdeles med store skydedøre i birketræs finer. Gulvet er et poleret betongulv med gulvvarme der også er på badeværelset, således at gulvet er uhindret overalt i boligens 100 m2.


Varmepumpe blev valgt som eneste varmekilde som kan suppleres med solenergi. Højisolerende 3 lags døre som betyder, at huset har et mindre varmetab end de gældende regler 2012 for nybyggeri.