ProfilSBark_profil.html
RådgivningSBark_Radgivning.html
KontaktSBark_kontakt-.html
ProjekterSBark_projekter_oversigt.html
SBark HuseSBark_huse_oversigt.html
SBarkSBark_Arkitekter_start.html
ArkitekterSBark_Arkitekter_start.html
 

KonceptIllustration af 156 m2 fleksibel bolig : Grøn, grå og orange er mulige bolig arealer og lys blå er trapperum / entre’ hall. Parkering i garage en mulighed.


SBark arkitekter blev udpeget til vinder af ide-konkurrencen for fleksible familie boliger sammen med tegnestuen vandkunsten.


Konceptet udfylder den enkelte byggegrund i hele bredden, med 4 forskellige moduler. Modulerne kan hver især indeholde typiske bolig funktioner og kan etableres op til 3 etager, samlet 216 m2. Herved kan den enkelte bygherre sætte sit personlige præg på sin bolig både i bredden og i højden. Denne mulighed for individuelle præg bliver samtidig styret af spilleregler for materialer og samsætningen således at der kan fremkomme en varieret styret arkitektur på sigt.

Boligvolumerne kan under konceptets spilleregler bestilles hos relevant producent af præfabrikeret rum store boligvolumer, i særlige individuelle udgaver til levering og montering. Således at boligen altid kan udvides eller udskiftes på sigt.


Bebyggelsesplan anlagt under stor grad af, biodiversitet, CO2 reduce-rende strategier, tilpasnings dygtighed, individualitet, selvproducerende strategier for energi og fødevare.


Roskilde kommune har intentioner om at sælge enkelte eller hele byggegrunden ved Musicon. Og i den forbindelse pege på de vindende projekter som inspiration til de eventuelle køber som vil kunne etablere værksted eller mindre erhvervsdrivende forretninger på matriklen i en af konceptets moduler, sammen med deres bolig.


Ophav- og brugsrettigheder til ide og byggekonceptet er hos SBark arkitekter ved arkitekt Stig Billing. Projektet blev afleveret i samarbejde med arkitekterne Sara Asmussen og Anne marie Halling.

Læs mere om familieboligerne STJERNESKOVEN  på musicon, tryk her.http://musicon.dk/webtop/site.aspx?p=13403

SBark fremtids scenarie med social foranderlighed i fokus :


Tryk på bestilling hos boligbox leverandøren, og den kommer en kommende weekend klar til brug efter montagen.


Leverandøren tager de brugte boligboxe med tilbage til genbrug. Genbrug af brugte boligboxe enten til nye boligboxe eller til salg som istandsatte / renoveret boligboxe.


Boligboxene kan også leveres som råhus, hvorefter ‘’gør det selv folket ‘’ selv kan færdiggøre med deres individuelle præg under nogle klare fleksible spilleregler.